SALES increase in all aspects.

Kreativ marknadsföring av Jeep på Sergels Torg i Stockholm. Bilhall på Projektbolagets sätt!

Vi älskar försäljning!

Sales ökar försäljningen av din produkt eller tjänst!

  • Vi hjälper din produkt in i butik
  • Vi säkerställer att din produkt exponeras och demonstreras på rätt sätt
  • Vi säkerställer att det kommer kunder
  • Vi säkerställer att produkten lämnar butiken i kundens påse

För att nå detta använder vi många års erfarenhet av försäljning inom konsumentledet. Vi arbetar idag med enskilda  produkter, enskilda butikskedjor eller på uppdrag av köpcentrum och fastighetsägare. Vi är tokigt duktiga på att kreera, utveckla, förädla och implementera försäljningsinriktade marknadsföringslösningar.

Projektbolaget har mångårig erfarenhet av att mäta, säkerställa och kontrollera våra kunders produkter, kvalité eller leverans.

Axplock av kunder

Kontakta

Vår vision: Vara en av marknadens mest värdeskapande marknadskonsulter.
Vår historia: Hösten 1992 startade Stefan Permander Projektbolaget som föddes ur en idé om att skapa platser där människor och varumärken möts. Innan dess hade Stefan arbetat som försäljningschef på Manpower/Teamwork och bl.a. investerat i krogrörelser. Begreppet ”evenemang” var då nytt i marknadsföringsvärlden och relativt nytt att använda i kommunikationen. Under åren har Projektbolaget utvecklat nya affärsområden och av kunder och branschen belönats med diverse priser så som Guldägg, Silverägg, tävlat i Cannes Lion och registrerat världsrekord i marknadsföring mm.
Våra drivkrafter: ”Tjäna pengar” och skapa framgång för våra kunder. Att vara en del i hur affärsvärlden kan bidra till en bättre framtid.
Våra partners: Vi väljer varandra med omsorg för att leverera det bästa resultatet och jobbar ofta i team med de bästa konsulterna på marknaden.
© Copyright 2018 Projektbolaget AB – Website by: STHLM Web Design