IDEAS that set records.

Världens största löpsedel i Guiness Book of World Records. DN-skrapan fick en gäst, Expressens stora kampanj. 

Fokuserad craziness

Med Ideas har vi skapat en ”produkt” där vi är betydligt bredare, djupare, högre eller galnare och tar oss ton. Du träffar oss helt förutsättningslöst (eller utifrån dina förutsättningar) i ett sammanhang där vi har konsensus om att ha väldigt högt i tak! 

Inte alla marknadschefer och beslutsfattare gillar att höra våra analyser, sanningar och ibland gissningar. Men de som tar sig tid och vågar blir ofta vinnare! Du avgör sen om du vill att vi skall producera/projektleda ”idébanken” eller om du vill att dina övriga konsulter tar över.

Projektbolaget uppmärksammas för den ”kreativa höjd” och det genomslag som våra idéer genererar.

Axplock av kunder

Kontakta

Våra partners: Vi väljer varandra med omsorg för att leverera det bästa resultatet och jobbar ofta i team med de bästa konsulterna på marknaden.
Vår historia: Hösten 1992 startade Stefan Permander Projektbolaget som föddes ur en idé om att skapa platser där människor och varumärken möts. Innan dess hade Stefan arbetat som försäljningschef på Manpower/Teamwork och bl.a. investerat i krogrörelser. Begreppet ”evenemang” var då nytt i marknadsföringsvärlden och relativt nytt att använda i kommunikationen. Under åren har Projektbolaget utvecklat nya affärsområden och av kunder och branschen belönats med diverse priser så som Guldägg, Silverägg, tävlat i Cannes Lion och registrerat världsrekord i marknadsföring mm.
Våra drivkrafter: ”Tjäna pengar” och skapa framgång för våra kunder. Att vara en del i hur affärsvärlden kan bidra till en bättre framtid.
Våra partners: Vi väljer varandra med omsorg för att leverera det bästa resultatet och jobbar ofta i team med de bästa konsulterna på marknaden.
© Copyright 2018 Projektbolaget AB – Website by: STHLM Web Design