EVENTS that exceed all expectations.

Stockholm Centralstation i vinterljus för första gången. Nu en efterlängtad årlig tradition som har spridit sig över hela Stockholm. 

Stefan "Event" Permander

Kommunikationsmetoden som påverkar mest, djupast och bäst.

Projektbolaget har det du behöver, den bredaste, längsta och roligaste erfarenheten av de flesta former av event marketing!

Här arbetar vi med allt ifrån idé, strategi, projektledning och produktion. Projektbolaget är flerfaldigt belönat för sina kreativa kommunikationslösningar.

Vi har bl.a. arbetat med 27 st Almedalsveckor, det är inte en slump att vår VD faktist heter Event!

Axplock av kunder

Kontakta

Vår vision: Vara en av marknadens mest värdeskapande marknadskonsulter.
Vår historia: Hösten 1992 startade Stefan Permander Projektbolaget som föddes ur en idé om att skapa platser där människor och varumärken möts. Innan dess hade Stefan arbetat som försäljningschef på Manpower/Teamwork och bl.a. investerat i krogrörelser. Begreppet ”evenemang” var då nytt i marknadsföringsvärlden och relativt nytt att använda i kommunikationen. Under åren har Projektbolaget utvecklat nya affärsområden och av kunder och branschen belönats med diverse priser så som Guldägg, Silverägg, tävlat i Cannes Lion och registrerat världsrekord i marknadsföring mm.
Våra drivkrafter: ”Tjäna pengar” och skapa framgång för våra kunder. Att vara en del i hur affärsvärlden kan bidra till en bättre framtid.
Våra partners: Vi väljer varandra med omsorg för att leverera det bästa resultatet och jobbar ofta i team med de bästa konsulterna på marknaden.
© Copyright 2018 Projektbolaget AB – Website by: STHLM Web Design