CSR that generates marketing.

Världens största namninsamling per capita för Ecpat. Ett viktigt arbete mot barnsexhandeln och traffiicking. 

CSR är kanske det viktigaste vi gör !

Engelska ord har smugit sig in och stannat i vårt vokabulär.

”Välgörenhetsarbete” klingar inte lika väl eller beskriver vad vi arbetar med. Begreppet var en ”nyhet” för 10-15 år sedan, idag ingår det som en självklar del i företags och organisationers arbete. Om inte företagsledningen eller ägarna har en tydlig strategi så kommer kravet snart från medarbetarna.

Projektbolaget är en del i det strategiska arbetet som leder till aktivering.

Axplock av kunder

Kontakta

Vår vision: Vara en av marknadens mest värdeskapande marknadskonsulter.
Vår historia: Hösten 1992 startade Stefan Permander Projektbolaget som föddes ur en idé om att skapa platser där människor och varumärken möts. Innan dess hade Stefan arbetat som försäljningschef på Manpower/Teamwork och bl.a. investerat i krogrörelser. Begreppet ”evenemang” var då nytt i marknadsföringsvärlden och relativt nytt att använda i kommunikationen. Under åren har Projektbolaget utvecklat nya affärsområden och av kunder och branschen belönats med diverse priser så som Guldägg, Silverägg, tävlat i Cannes Lion och registrerat världsrekord i marknadsföring mm.
Våra drivkrafter: ”Tjäna pengar” och skapa framgång för våra kunder. Att vara en del i hur affärsvärlden kan bidra till en bättre framtid.
Våra partners: Vi väljer varandra med omsorg för att leverera det bästa resultatet och jobbar ofta i team med de bästa konsulterna på marknaden.
© Copyright 2018 Projektbolaget AB – Website by: STHLM Web Design